terug naar de homepage

Truck en Trailer blijft voor u open!

In verband met de meest recente ontwikkelingen van het Coronavirus neemt Wensink Automotive ook extra maatregelen voor uw en onze veiligheid. Uiteraard kunnen wij u zo goed als mogelijk van dienst zijn in onze vestigingen.

Welke maatregelen nemen wij?

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. We doen er dus alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen we onder andere door:

• We heten u van harte welkom, helaas zit handen schudden daar even niet bij in.
• Alle medewerkers van Wensink die dagelijks klantcontact hebben, zullen handschoenen dragen, of gepaste afstand houden.
• We maken gebruik van beschermhoezen op stoelen en sturen.
• Op alle vestigingen zullen onze schoonmakers met een hogere frequentie schoonmaken.
• Op alle vestigingen zullen zo spoedig mogelijk desinfecterende crèmes beschikbaar zijn voor iedereen. Onze medewerkers zijn daarbij goed geïnstrueerd over de hygiëne maatregelen.


Dit doen we extra zodat u zorgeloos onderweg bent:

• Heeft u een afspraak of mocht u langs willen komen, dan is dat mogelijk. We denken graag met u mee door middel van bijvoorbeeld een haal en breng-service.
• Omdat we een hoge service willen behouden stellen wij de verkoopgesprekken beschikbaar via een Whatsapp- of Facetime gesprek met onze verkopers. Zo kunnen we voor u alle vragen omtrent de voertuigen beantwoorden én het betreffende voertuig toelichten met beeld en geluid. Wel zo aangenaam!

Wensink heeft in de afgelopen 34 jaar tijd veel uitdagingen gekend en is daar altijd sterker uitgekomen. Dat is gelukt doordat wij onze klant altijd centraal stellen om te zorgen dat u altijd aangenaam onderweg kunt zijn. Met deze insteek in het achterhoofd hebben wij er alle vertrouwen in dat we samen deze uitdagende tijd ook zullen doorstaan

terug