truck-trailer-aanhangwagen-hero-mobiel

Aanhangers medium

Truck & Trailer heeft een zeer uitgebreid pakket aan aanhangwagens

Aanhangwagens

Truck & Trailer biedt verschillende aanhangwagens aan. Aan iedere ondernemer is gedacht, want we hebben aanhangwagens in drie verschillende gewichtsklasses. Zo bieden we u lichte aanhangwagens aan tot 3.500 kilo, maar ook medium aanhangers met een gewicht tot 5.000 kilo behoort tot de mogelijkheden. Op zoek naar een zwaargewicht? Ook dat behoort tot de mogelijkheden, want we bieden diepladers aan met een maximum van 18.000 kilo.

Aanhangers medium

Bent u op zoek naar een oplader die stevig en solide is, maar tegelijkertijd niet teveel verbruikt en wel genoeg opslagruimte biedt? Bij Truck & Trailer kunnen we u van dienst zijn. Met onze aanhangwagens tot 5.000 kilo verzekert u zichzelf van een aanhangwagens die aan al uw wensen op het gebied van transport en mobiliteit voldoet. Daarbij zijn onze medium aanhangwagens beschikbaar in verschillende uitvoeringen en zijn deze voorzien van de nieuwste technologieën.

Diepladers

Truck & Trailer biedt u verschillende soorten diepladers van variërende merken. Zo bieden we u diepladers van onder andere Van Hool. 

truck-trailer-aanhangwagens-slider-2

Meer informatie aanvragen

Ik wil *