Voorraad trailers

Als u op zoek bent naar een (jong) gebruikte oplegger dan bent u bij Wensink op het juiste adres.

Voorraad gebruikte opleggers bij Wensink

Bent u op zoek naar een (jong) gebruikte schuifzeiloplegger, kastenoplegger of een andere trailer? Dan bent u bij Truck & Trailer op het juiste adres! Truck & Trailer Groep is een totaalleverancier voor verkoop, verhuur en lease van opleggers en verzorgt ook reparaties en onderhoud voor waaronder Kögel, Benalu, Van Hool, Welgro en Magyar. Truck & Trailer Groep is opgericht in 2012 en heeft locaties in Noordoost-Nederland.

Een gebruikte trailer kopen bij Wensink?

U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met een oplegger, van aanschaf of lease tot verzekering en service. Ervoor zorgen dat u zonder zorgen de weg op gaat en kunt genieten van een heerlijke rit…dat is ons doel. Persoonlijk kennismaken? Dat kan altijd. Bent u meer van het online oriënteren? Ook dan maken we het u bij Wensink graag zo makkelijk mogelijk. Onze adviseur plant desgewenst een FaceTime gesprek met u in om de oplegger van uw keuze digitaal te laten zien. Wel zo aangenaam.

Financieren van een oplegger uit voorraad

Het aanschaffen van een oplegger of trailer brengt een nodige investering met zich mee, daarom kan u bij Truck & Trailer ook terecht voor de financiering hiervan. Bij financial lease huurt u het object van Truck & Trailer. U betaalt een vast, laag maandbedrag en hoeft zich zo dus geen zorgen te maken over de aanschafprijs. Aan het eind van de contractperiode neemt u het volledige eigendom van de geleasde oplegger of aanhangwagen over en bent u de eigenaar.