truck-trailer-rmo-tankwagens-hero-mobiel

RMO Tankwagens

Truck & Trailer heeft veel kennis en ervaring met RMO Tankwagens

Onze ervaring

Truck & Trailer Lochem heeft veel kennis en ervaring op het gebied van wagenparkonderhoud en Rijdende Melkontvangst (RMO). Dit transport vraagt om specialisten die precies weten waar de voertuigen, het getrokken materieeel en bijvoorbeeld de monstername apparatuur aan moeten voldoen.

Onderhoud

Truck & Trailer biedt met de multimerk werkplaats voor service en onderhoud van trekkers, opleggers en RMO-pompinstallaties een unieke service. De Truck & Trailer vestiging in Lochem is officieel Magyar-dealer en daardoor bekend met RMO-techniek. Wij beschikken over een modern RMO-servicenetwek dat nog beter in staat is om aan de mobiliteitsvraagstukken van op dit gebied te voldoen.

truck-trailer-rmo-tankwagens-slider

One-stop-shopping

Truck & Trailer is gericht op totale ontzorging en one-stop-shopping. Naast reparatie en onderhoud behoren ook verkoop, verhuur, lease en onderdelenvoorziening tot de kernactiviteiten. Voor de inzet in Rijdende Melkontvangst en Bulktransport heeft Truck & Trailer gespecialiseerde en getrainde monteurs in dienst die met de nieuwste technieken uit de voeten kunnen.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie?