truck-trailer-renovatie-hero-mobiel

Renovatie & Revisie 

Altijd een passende oplossing voor uw truck of trailer

Renovatie & revisie van trailers 

Staan er trailers op uw terrein die niet meer voldoen, waarvan de koeler of laadlift niet meer werkt, of heeft de trailer andere mankementen? Wij kunnen er door middel van renovatie en revisie ervoor zorgen dat uw trailers weer goed en zorgeloos de weg op kunnen.

Werkplaatsafspraak plannen

Wilt u uw Truck en/of Trailer plannen voor een renovatie & revisie of andere werkzaamheden? Bel op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur naar:

  • Lochem:  0573-728399
  • Meppel: 0522-442724
  • Heerde: 0578-631646
  • Winschoten: 088-3839092
  • Heijen: 088-3839173
werkplaatsplanner-blok-algemeen-mobiel

Onderhoud
aan uw auto
zo geregeld!

maak een
werkplaatsafspraak

Maak eenvoudig en snel een afspraak in onze werkplaatsplanner. Weer veilig en vertrouwd de weg op. Dat is wel zo aangenaam!

Binnen twee minuten geregeld!

Geen gedoe, ook niet achteraf

Persoonlijke aandacht voor ieder voertuig

Niet goed, binnen 14 dagen uw geld terug

Wat is Trailerrenovatie?

Bij trailerrenovatie worden trailers opgeknapt, dit kan zowel gedeeltelijk als compleet. Het renoveren van een trailer is specialistisch maatwerk en is afhankelijk van diverse factoren zoals type trailer, het bouwjaar, gebruik van de trailer en extra’s zoals een laadlift of een koeler. Bij Truck & Trailer werken experts op het gebied van trailerrenovatie die u graag adviseren en helpen tot een passende oplossing te komen. Aan de hand hiervan wordt een voorstel gedaan. 

Passende renovatie

Heeft u nog een trailer die toe is aan een grote of juist lichte renovatie? Dan bieden wij u de passend rennovatie zodat uw trailer weer langer de weg op kan. Een renovatie kan snel uitgevoerd worden, wat ervoor zorgt dat uw trailer snel weer de weg op kunnen en zodat uw onderneming kan blijven doordraaien.

truck-trailer-renovatie-slider

Onderdelen

Onze werkplaatsen werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige onderdelen, ook bij het renoveren van trailers. U bent verzekerd van een lange levensduur en uitstekende service. Na het renoveren van een oplegger, is deze weer competitief met de nieuwste trailers en kan de trailer weer jaren gebruikt worden.

Meer informatie

Wenst u kosten besparen en beschikking houden over goed materieel? Bij Truck en trailer staan wij voor u klaar. Interesse in trailerrenovatie of benieuwd of het renoveren een geschikte optie is voor uw trailers? Aarzel niet en neem dan contact met ons op.