truck-en-trailer-onderhoud-hero-mobiel

Onderhoud aan zowel uw Truck als Trailer

Zo bent u ten allen tijde zorgeloos onderweg

Zorgeloos onderweg door onderhoud

U bent het liefste zorgeloos onderweg, dat snappen we. Bij Wensink Truck & Trailer maken we dat mogelijk. Hoe we dat doen? Door het bieden van passend onderhoud. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verschillende onderhoudsservices. Zo bent u verzekerd van onderhoud dat bij u en uw voertuig past!

Werkplaatsafspraak plannen

Wilt u uw Truck en/of Trailer plannen voor onderhoud of andere werkzaamheden? Bel op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur naar:

  • Lochem:  0573-728399
  • Meppel: 0522-442724
  • Heerde: 0578-631646
  • Winschoten: 088-3839092
  • Heijen: 088-3839173

Breed dienstenpakket voor uw truck & trailer

Door ons One-Shop-Stop concept hebben wij alle services onder één dak. Naast het leveren van de trailer kunnen wij u bijvoorbeeld ook helpen met het onderhoud, schadeherstel en reclame op uw trailer. Een andere service van ons is de keuring van uw trailer. Wij zijn gecertificeerd voor alle voorkomende keuringen en hebben de expertise in huis om aan de slag te gaan met uw trailer. Voor schade aan uw trailer hebben wij een gespecialiseerd reparatieteam die zowel werken aan kleine schade als flinke reparaties.

Bekijk onze vestigingen

Truck & Trailer beschikt over drie servicevestigingen: zowel in Lochem, Vorden als in Winschoten staan onze medewerkers dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg bent!

Onderhouds- contracten 

Onderhoud is nodig. Enerzijds omdat u daar wettelijk toe verplicht bent, maar vooral voor uw eigen veiligheid. Het is verstandig om uw oplegger of aanhangwagen regelmatig te laten keuren. Tweedehands wagens dienen meestal om het jaar voor een check naar de werkplaats te gaan. Omdat u waarschijnlijk leukere en belangrijkere dingen te doen heeft dan een onderhoudsbeurt inplannen, helpen wij u daar graag een handje bij. Truck & Trailer biedt u namelijk unieke en persoonlijke onderhoudsabonnementen waarbij u niet vast zit aan één optie. U kunt het plan kiezen dat het beste bij u past, zonder papierwerk. Wij regelen de rest.

truck-&-trailer-onderhoud

Onderhoud door Truck & Trailer

Al het onderhoud en reparaties worden uitgevoerd in onze eigen gespecialiseerde werkplaatsen, op verschillende locaties door Noord-Oost Nederland. Ons dienstenpakket is erg uitgebreid, variërend van APK-keuringen, reparatie tot schadeherstel en onderhoudscontracten. De kosten van een oplegger zitten niet zo zeer in de aanschafprijs maar in de onderhoudsprijs. Met goed en tijdig onderhoud kunnen veel kosten worden voorkomen. Bovendien bespaart u uzelf ellende zoals uitval of stranden langs de weg met alle extra kosten van dien. Wij voeren het onderhoud graag en goed voor u uit, waarbij onze ervaring in de trailer- en truckonderhoud snelle en kwalitatieve service waarborgt. U kunt voor al het onderhoud bij ons terecht; van remrevisie tot carrosseriebouw en schade-expertise.

Veel gestelde vragen

Is een onderhoudsbeurt belangrijk?

Het is niet noodzakelijk maar wel aan te raden. Bij een onderhoudsbeurt zorgen wij ervoor dat alles bij uw truck weer naar behoren functioneert. Met goed en tijdig onderhoud kunnen veel kosten worden voorkomen. Bovendien bespaart u uzelf ellende zoals uitval of stranden langs de weg met alle extra kosten van dien. 

Wat kan ik verwachten van een onderhoudsbeurt?

Welke onderdelen we van uw truck controleren hangt af van het model, kilometerstand en de leeftijd. Op de site leest u meer informatie hierover.