truck-trailer-schuifzeilopleggers-hero-mobiel

Schuifzeilopleggers bij Truck & Trailer

Schuifzeilopleggers zijn verkrijgbaar van de volgende merken: Kögel, Van Hool en Web trailer.

Schuifzeilopleggers

De schuifzeilopleggers van Truck & Trailer zullen u overtuigen door vele praktische functionaliteiten en goed doordachte, economisch verantwoorde robuuste basisuitrusting. Wij hebben de volgende schuifzeilopleggers in het assortiment om u volledig te voorzien in al uw transportbehoeften. Schuifzeilopleggers zijn verkrijgbaar van de volgende merken: Kögel, Van Hool en Web trailer.

Kögel

Van Kögel zijn de volgende schuifzeilopleggers leverbaar: 

Kögel versterkte “Benelux” CargoEen trailer voor 2- of 3-assige trucks  met hoog nuttig laadvermogen voor diverse grote en zware soorten goederen. Leverbaar in een standaard,  papier en Coil uitvoering.
Kögel LightHet sterke lichtgewicht onder de schuifzeil opleggers. Door zijn lichte en toch solide constructie vervoert deze trailer meer dan 800 kilo meer dan conventionele modellen.
Kögel Light PlusDe nieuwe Kögel Light plus. De jongste generatie van lichtgewicht oplegger heeft meer binnenhoogte dankzij een reductie van de nekhoogte met 60 mm en 335 kg meer laadvermogen dan zijn voorganger.
Kögel MegaDe professionele trailer voor olumetransporten. Dankzij de binnenwerkse inwendige hoogte van drie meter stapelt u nu maximaal drie standaard “gitterboxen” op elkaar. Flexibele laadmogelijkheden optimaliseren het laden. Leverbaar in een standaard, papier en Coil uitvoering
Kögel MultiHet flexibel inzetbare plateau oplegger voor uw wagenpark. Bij ladingen met extra breedte klapt u de zijboordwanden gewoon omlaag of verwijdert u ze compleet.


 

Van Hool

Van Van Hool zijn de volgende schuifzeilopleggers leverbaar:
 

StandaardEen versterkte oplegger geschikt voor de “Benelux”markt en verkrijgbaar in verschillende lengtes zoals City enkel en 2 asser, 13.60 2 – 3 assers star of gedwongen gestuurd met of zonder schuifdak. Daarbij zijn er verschillende opties mogelijk, bijvoorbeeld met betrekking tot een onderschuivende of een tegenstaande laadklep.
MaxiDe naam zegt alles: deze oplegger biedt u extra veel transportruimte. Daarbij zijn er talrijke optiemogelijkheden, zoals diverse as configuraties.
MegaMet zijn super-groot-volume-schuifzeiloplegger beantwoordt Van Hool uw vraag naar een zo groot mogelijk laadvolume.
DrankenMet een jarenlange ervaring en constante innovatie op het vlak van dranken transport opleggers is Van Hool uw ideale partner.
CoilGeheel volgens de normen van de staalindustrie en geschikt voor verschillende staalrollen.
PapierMet een jarenlange ervaring en constante innovatie op het vlak van papieropleggers is Van Hool uw ideale partner.
CombinatieDe combinaties van Van Hool zijn geschikt voor opbouw op alle motorwagenmerken, vervaardigd van verschillende materialen achterdeuren en sloten.

Heeft u vragen over onze opleggers of wilt  graag meer informatie?

Vraag uw offerte aan

Ik wil *