welgro-bulkwagens-hero-mobiel

Welgro bij Wensink

Bulkwagens van de uitvinders

Wat is Welgro Bulkwagens?

Welgro fabriceert reeds tientallen jaren bulkwagens voor veevoeders, meelproducten, granulaten, granen en poedervormige stoffen. Jaarlijks gaan er zo'n 120 bulkwagens naar klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In Azië worden onze bulkwagens in licentie gebouwd. Welgro produceert in eigen huis. Zij verzorgen het gehele traject: van het ontwerp op de CAD-afdeling tot en met het spuiten, het aanbrengen van logo’s en de aftersales. Welgro staat voor maatwerk; specifieke klantenwensen maken elke opdracht uniek. Wensen op het gebied van laadvermogen, loscapaciteit, actieradius en wendbaarheid zijn allemaal aspecten waar Welgro rekening mee houdt. Veel ontwerpen zijn gepatenteerd.

welgro-bulkwagens

Welgro onderhoud

Om de kilometerkostprijs van uw Welgro bulkwagen zo laag mogelijk te houden is periodiek onderhoud van groot belang. Met trots vertellen wij dat Wensink officieel erkend is als Welgro service partner. Daarom bent u in onze filialen verzekerd van professionele service voor uw kostbare oplegger. Daarnaast biedt service bij Wensink u enkele voordelen:

  • 24 uur per dag service, zeven dagen per week;
  • Drie beschikbare vervangende opleggers tijdens service (en extra transportcapaciteit tijdens drukke periodes van het jaar);
  • Schadeherstel en onderhoud met originele en duurzame onderdelen;
  • Meer dan veertig jaar ervaring in de branche;
  • Reparatie op locatie;
  • Up-to-date kennis.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie?