truck-trailer-cargo-box-hero-mobiel

Car-Go Box! bij Truck & Trailer

Wij bieden u opbouwmogelijkheden voor verschillende merken.

Car-Go Box!

Met trots presenteert Truck & Trailer u de Car Go-Box! Hiermee bieden we u opbouwmogelijkheden voor verschillende merken. De Car-Go Box! presenteert zich als een ‘reparatie vriendelijk‘ carrosserie. Door de modulaire bouwwijze zijn alle opbouwcomponenten snel uitwisselbaar waardoor stilstand beperkt wordt. Een deels automatisch productieproces, een snelle opbouwtijd en standaardisatie staan garant voor hoge kwaliteit, de scherpste prijzen en snelle leveringen!

Varianten

De Car-Go Box! lichtgewicht carrosserie is in twee varianten leverbaar:

  • Sandwich bouwwijzen met gladde zijwanden uit één stuk aan de binnen- en buitenzijde
  • “Lat-om-lat“ uitvoering met gladde zijwanden uit één stuk aan de buitenzijde en lat-om-lat betimmering aan de binnenzijde.
truck-trailer-cargo-box-slider

Speciale mogelijkheden

Truck & Trailer kan extra lichte laadbakken voor u bouwen. Op die manier heeft u niet alleen meer laadvermogen, maar bespaart u ook nog eens brandstof en uitstoot! Informeer naar de mogelijkheden van de ‘Ultra light’ laadbakken.

Tevens biedt Truck & Trailer carrosserieën voor ondernemers die verse producten en koelproducten vervoeren. Door het toepassen van hoogwaardige materialen garanderen we een uitstekende isolatiewaarde. De koelbox is veel varianten leverbaar en kunnen nagenoeg geheel op wens van de gebruiker geconfigureerd worden.

Meer informatie aanvragen

Ik wil *