truck-trailer-dieplader-hero-mobiel

Diepladers bij Truck & Trailer

Wij bieden u diepladers van onder andere Van Hool en Humbaur

Diepladers

Truck & Trailer biedt u verschillende soorten diepladers van variërende merken. Zo bieden we u diepladers van onder andere Van Hool en Humbaur.

Van Hool diepladers

Met een jarenlange ervaring in het bouwen en ontwikkelen van heavy-duty equipment is Van Hool een betrouwbare partner in de branche van de diepladers. Truck & Trailer biedt de volgende twee diepladers van Van Hool aan.

Reguliere dieplader.

Van standaard tot geavanceerde modellen, bijna alles is mogelijk! Zo biedt Van Hool onder andere stangengestuurde wagens, wagens zonder kabels (!) of wagens met meeloper. De speciale modellen van Van Hool zijn geschikt voor de bouw, houttransport, staalindustrie of machinevervoer. Aan iedere ondernemer is gedacht!

Uitschuiver/dieplader.

Bij de ontwikkeling van de uitschuifbare dieplader van van Hool wordt zeer intensief samengewerkt met mensen die dagelijks met deze werktuigen te maken hebben. Zij weten immers als geen ander wat belangrijk is bij de ontwikkeling ervan! Vele kleine zaken zijn in deze dieplader geïntegreerd, zoals voldoende opbergmogelijkheden, en makkelijke plugs voor bijkomende verlichting. Daarbij beschikt deze dieplader over eenvoudig te monteren stijlen, makkelijk af te nemen breedtemarkeringsborden, demonteerbare achterlichten. Samen met de robuuste behuizing voor de Aspöck vijfkamerlichten komt deze dieplader van Van Hool u tegemoet in al uw transportbehoeften!

Humbaur diepladers

De diepladers van Hambaur zijn kwalitatief hoogwaardig en hebben een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Truck & Trailer biedt u de volgende diepladers van Humbaur aan.

Humbaur 3-assige dieplader oplegger

Deze gelaste dieplader oplegger blinkt uit door zijn verspringende plateau, het afgeschuinde hoogbed en het lage eigen gewicht. Hiermee transporteren bouwbedrijven veilig en gemakkelijk bouwvoertuigen zoals graafmachines, shovels en asfalteermachines, maar ook bouwmachines en zware werktuigen. Door een verstelbare kingpin past de oplegger op trekkers met twee of drie assen.

Humbaur draaischamel dieplader aanhangwagens

Deze aanhangwagens zijn speciale aanhangwagens die ideaal dienstdoen in de bouwsector. Met de uiterst belastbare trailers vervoert u graafmachines, bouwmachines en zware werktuigen veilig naar hun plek. Door de stabiele oprijbanen en een vlakke oprijhoek brengt u machines en apparatuur snel en gemakkelijk aan boord. Humbaur draaischamel aanhangwagens zijn beschikbaar als 3- , 4-, en 5-asser met vlakke laadvloer of met zwanenhals.

Heeft u vragen over onze opleggers of wilt  graag meer informatie?

Vraag uw offerte aan

Ik wil *