truck-trailer-schade-hero-mobiel

Truck & trailer schadeherstel

Volledige schadeafhandeling

Wij repareren uw schade

Bij truckschade wilt u uw voertuig weer snel en veilig op de weg hebben. Truck & Trailer herstelt kleine en grote schades zodat u weer snel op weg bent, altijd met een schriftelijke Focwa garantie. 

Truck & Trailer biedt u de volgende mogelijkheden

  • Plaatwerk: Na een schade wordt het plaatwerk uitgedeukt of vernieuwd. Indien het plaatwerk vernieuwt dient te worden, wordt dit gedaan volgens de fabrieksspecificaties.
  • Uitlijnen: Uitlijnen doen wij met de nieuwste meetapparatuur. Met dit systeem werken we tot op de milimeter nauwkeurig, zodat de wielgeometrie binnen de fabrieksnormen wordt afgesteld. Vóór het uitlijnen worden alle assen gecontroleerd op speling, met behulp van de spelingsdetector.
  • Chassis richten: Het nauwkeurig richten van chassis, trailers, werkmaterieel en overige zware constructies doet ons speciaal opgeleide personeel op de JOSAM richtvloer en de richtbank.
  • Cabineschade herstellen: Truckschadeherstel aan de cabine, de ruiten of het interieur herstellen we vakkundig en duurzaam. Ook het dashboard en de bekleding kunnen wij in de meeste gevallen volledig repareren.
  • Renovatie, Stralen en Schooperen: Tijdens truckschadeherstel kan blijken dat bepaalde onderdelen gerenoveerd moeten worden. Na demontage van alle losse onderdelen kunnen we diverse herstelwerkzaamheden verrichten en onderdelen vervangen. Oude laklagen en oxidatie verwijderen we door middel van gritstralen. Eventueel brengen we op het blanke staal eerst een zinken schoopeerlaag aan, als bescherming tegen roestvorming.
     

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? 

Veel gestelde vragen

Waar kan ik mijn schade herstellen?

In de werkplaatsplanner van Wensink, kunt u direct een afspraak maken als u schade heeft gereden. Wij bieden schadeherstel bij elke vestiging van Wensink, voor grote schade hebben wij 4 vestigingen, namelijk: Apeldoorn, Hoogeveen, Groningen en Meppel.

Kan ik vervangend vervoer krijgen?

Bij Wensink Truck - Trailer bieden wij geen vervangend vervoer.

Hoe moet ik mijn schade herstellen?

Wij bieden schadeherstel bij elke vestiging van Wensink, voor grote schade hebben wij 4 vestigingen, namelijk: Apeldoorn, Hoogeveen, Groningen en Meppel. Via de werkplaatsplanner kunt een zelf een afspraak inplannen voor herstel.