truck-trailer-services-onderhoudsabonnementen-hero-mobiel

Service- abonnementen bij Truck & Trailer

Onderhoud is nodig aan uw truck of trailer. Wel zo fijn om daar geen omkijken naar te hebben

Service- abonnementen

Gaat u voor maximale zekerheid en comfort? Truck en Trailer heeft voor ieder soort van onderhoud- of reparatiecontract een passende oplossing. Kiest u voor alleen onderhoud of juist voor afdekking van alle kosten bijvoorbeeld reparatie en garantie?  Wij voeren al het werk uit volgens de fabrieksvoorschriften. U betaalt een vast maandbedrag op basis van het aantal kilometers per jaar dat u denkt te rijden met het voertuig. Hierbij worden de kosten van reparatie en/of onderhoud volledig gedekt.

Uw truck en trailer in onderhoud bij ons met volledig grip op kosten voor onderhoud kan dankzij onze onderhoudsplannen. Maximale inzetbaarheid en volledige kostencontrole met vaste termijnen, voor u op maat gemaakt. Wij voeren het onderhoud uit volgens de fabrieksvoorschriften. 

Wensink complete

Uw truck in onderhoud bij Wensink met volledig grip op kosten voor onderhoud kan dankzij Wensink complete. Maximale inzetbaarheid en volledige kostencontrole met vaste termijnen, voor u op maat gemaakt. Wij voeren het onderhoud uit volgens de fabrieksvoorschriften. U betaalt een vast maandbedrag op basis van het aantal kilometers per jaar dat u denkt te rijden met het voertuig.

mercedes-benz-trucks-onderhoudsbonnement-slider

Informatie aanvragen

Ik wil *