truck-trailer-containerchassis-hero-mobiel

Containerchassis bij Truck & Trailer

Maak kennis met de absolute top in containerchassis
 

Containerchassis 

Truck & Trailer biedt van de volgende merken Containerchassis aan.

Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan

Port-serie Kögel

Maak kennis met de absolute top in containerchassis. Dankzij de robuuste frameconstructie en de hoogwaardige afwerking biedt de Kögel Port-serie het summum aan stabiliteit en veiligheid. De containeropleggers zijn opgewassen tegen hoge lasten en zijn afhankelijk van de uitvoering flexibel in het gecombineerde vervoer in te zetten – de ideale containerchassis voor containers van verschillende formaten.

De Kögel Port-serie bestaat uit zeven verschillende containerchassis voor expediteuren met gecombineerd containervervoer. Afhankelijk van de uitvoering transporteren ze verschillende containerformaten tussen 20 en 45 voet. Profiteer van de robuuste constructie en de hoogwaardige afwerking van deze containerchassis, standaard voorzien van een eersteklas uitrusting.

Van Hool

Voor klanten die een grotere gebruiksflexibiliteit nodig hebben, biedt Truck & Trailer universele containerchassis van Van Hool aan. Van Hool bouwt een zeer uitgebreid gamma containerchassis voor het vervoer van standaard containers, tank- en bulkcontainers en afzettanks. Ze worden vervaardigd uit hoogwaardig staal en bestaan in uitvoeringen van 20', 30', 40' tot zelfs 45'.

Web Trailer

Voor klanten die een grotere gebruiksflexibiliteit nodig hebben, biedt Truck & Trailer universele containerchassis van Van Hool aan. Web Trailer bouwt containerchassis voor het vervoer van standaard containers. Ze worden vervaardigd uit hoogwaardig staal en bestaan in uitvoeringen voor transport van Iso en High Cube containers 20', 30', 40' tot zelfs 45'.

Meer informatie aanvragen

Ik wil *