terug naar de homepage

Truck & Trailer neemt werkplaats Ecotrans over

 Ecotrans uit Vorden heeft besloten om haar werkplaatsactiviteiten per 1 januari 2019 over te dragen aan Truck & Trailer b.v.

Per 1 januari 2019 zal Ecotrans uit Vorden haar werkplaatsactiviteiten overdragen aan Truck & Trailer b.v. Ecotrans is een internationaal georiënteerd transportbedrijf dat gespecialiseerd is in bulktransport van veevoeders. Daarnaast verzorgen zij zakgoedtransport, het bulktransport van premixen, kunstmest en andere agrarische producten. Zij vervoeren producten van de productielocatie naar de eindgebruikers: agrariërs. Het bedrijf wil zich volledig kunnen focussen op haar primaire business en draagt daarom haar werkplaatsactiviteiten over aan Truck & Trailer b.v. Alle werkplaatsmedewerkers gaan mee naar de nieuwe eigenaar.

Truck en Trailer
Truck & Trailer is een totaalleverancier voor verkoop, verhuur en lease van opleggers, maar verzorgt ook reparaties en onderhoud voor trucks en trailers van alle merken. Daarnaast treedt ze op als leverancier van onderdelen. Truck en Trailer vertegenwoordigt verschillende merken opleggers, waaronder Kögel, Benalu en Magyar.

Truck & Trailer B.V. is opgericht in 2012 en heeft locaties in Lochem en Zwolle. De overname past binnen de strategie van de Truck & Trailer om haar activiteiten verder uit te bouwen. Als zusterbedrijf van Wensink Automotive en Wensink Lease maakt Truck & Trailer deel uit van Wensink Automotive Beheer B.V.

terug