terug naar de homepage

Mooie afleveringen!

 Beutech Kunststoffen & Bewerking B.V.
Onlangs heeft Truck & Trailer een mooie op maat gemaakte city oplegger afgeleverd aan de firma Beutech Kunststoffen & Bewerking B.V. Sinds 1993 is Beutech een begrip op het gebied van kunststoffen. Een creatieve en innovatieve kunststofbewerker, die tal van producten met name via de handel op de markt brengt. Beutech is begonnen met maatwerkproducten voor de bouwsector, zoals leidinginvoerbochten en meterkastvloerplaten in elk gewenste maat en uitvoering. Inmiddels leveren ze tal van kunststof maatwerkproducten voor de bouw, installatie, gww en industrie.

24/7 Trailorsteel
Recentelijk heeft Truck & Trailer 3 City-opleggers met bijpassende Mercedes-benz trekkers, geleverd door Wensink Automotive, afgeleverd aan 24/7 Tailorsteel! Deze City-opleggers zijn voorzien van een speciale Libner schuifzeilen opbouw. De gehele opbouw kan naar voren worden geschoven voor optimaal laden en lossen.
247TailorSteel BV is al ruim 40 jaar actief in de plaatstaalbewerkende industrie. 247TailorSteel levert lasergesneden plaat- en buismateriaal op maat.


We wensen de bestuurders veel veilige kilometers toe! terug