wensink-start-multimerk-used-truck-center-hero-mobiel

Wensink start multimerk Used Truck Center in Lochem

Wensink start multimerk Used Truck Center in Lochem

Wensink Automotive is gestart met de in- en verkoop van gebruikte trucks van alle merken vanuit het nieuwe Wensink Used Truck Center in Lochem. Door de sterk toegenomen vraag naar jong gebruikte trucks, heeft Wensink voor een professionele aanpak gekozen vanuit één strategische, goed bereikbare locatie.

Gecentraliseerde aanpak 

Wensink Used Truck Center is gevestigd op het bedrijventerrein aan de Kwinkweerd in Lochem. Niet toevallig wordt het daarmee buren van Truck & Trailer Lochem. Het Wensink Used Truck Center beschikt over een buitenterrein van 5.000 m2 dat ruimte biedt aan ca. 80 jong gebruikte trucks. Er is op dit moment veel vraag naar kwalitatieve, jong gebruikte vrachtwagens van alle merken. De in- en verkoop van deze trucks wordt nu centraal opgepakt door het team van Wensink Used Trucks. In Lochem wordt alle kennis en ervaring samengebracht in één multimerk Used Truck Center waarbij kwaliteit, snelheid en prijs belangrijke uitgangspunten zijn. Als merkonafhankelijk truckcenter voegt Wensink echt iets toe aan de markt.  

Het nieuwe Wensink Used Truck Center biedt een breed aanbod van distributievoertuigen, lange afstandstrekkers en bouwvoertuigen in uiteenlopende configuraties en motoriseringen. Via diverse inkoopkanalen wordt de voorraad vrachtwagens aangevuld. Hierdoor ververst Wensink Used Truck Center continue het aanbod trucks. Naast trekkende eenheden, wordt vanaf deze nieuwe vestiging ook jong gebruikte trailers verkocht. 

Zo compleet als nieuw 

Om de kwaliteit te garanderen maakt Wensink Used Truck Center gebruik van de werkplaats van Truck & Trailer Lochem, die de binnengekomen voertuigen controleert en indien nodig onderhoud pleegt. Afhankelijk van de staat en leeftijd van de truck, behoort garantie ook tot de mogelijkheden. Manager Used Trucks Noud Grob: “De werkplaats ondersteunt ons bovendien met het klaarmaken van de voertuigen naar specifieke klantwensen. Dat varieert van een technische aanpassing tot aan het monteren van accessoires. De korte lijnen met Truck & Trailer zijn voor ons heel waardevol. Zo zijn we naast kwalitatief en merkonafhankelijk ook heel snel en transparant.” Het aanbod aanvullende services doet niet onder voor de verkoop van nieuw. Binnen Wensink Automotive is een compleet palet aan diensten beschikbaar dat reparatie & onderhoud, leasing, financiering en op- en ombouw voor gebruikte trucks mogelijk maakt.  

wensink-start-multimerk-used-truck-center-media-1

Wensink Automotive 

Wensink Automotive zorgt er al 35 jaar voor dat haar klanten zorgeloos onderweg zijn. Dit doet Wensink met ruim 1.300 medewerkers vanuit ongeveer 40 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland. Naast het nieuwe Wensink Used Truck Center beschikt Wensink o.a. over 13 Mercedes-Benz Truck vestigingen en 4 multimerk Truck & Trailer vestigingen voor verkoop, reparatie- en onderhoud van trucks, trailers en bussen. Naast verkoop en service biedt Wensink ook een breed scala diensten aan voor nieuwe en gebruikte trucks, zoals financiering, leasing, servicecontracten, schadeherstel, wagenparkbeheer en truckverhuur.