trias-trailers-onderdeel-van-wensink-truck-groep-hero-mobiel

Trias Trailers onderdeel van Wensink Truck Groep B.V.

Trias Trailers onderdeel van Wensink Truck Groep B.V.

Trias Trailers B.V. is onderdeel geworden van de Wensink Truck Groep B.V. De overname van dé specialist in het ontwerpen en bouwen van klantspecifieke voertuigen past uitstekend binnen de ambities van de Wensink Truck Groep, die onder de vlag van Truck & Trailer Groep sterk wenst uit te breiden met haar truck en trailer activiteiten.

Truck & Trailer Groep heeft, naast haar activiteiten als dienst- en serviceverlener, met de maak industrie een derde bedrijfstak toegevoegd. Zo kan er nu een breder palet van diensten worden aangeboden, waarbij klanten met specialistische trailerwensen nóg beter bediend kunnen worden. Hierdoor is de keuze van de toevoeging van Trias Trailers voor beide bedrijven een logische. In een markt die letterlijk en figuurlijk altijd in beweging is, moeten medewerkers, materieel en kennis op het allerhoogste niveau acteren. Leo Oosterkamp van Trias Trailers: “Wij zijn trots op het feit dat wij nu kunnen aansluiten bij een mooi bedrijf dat de taal van onze klanten spreekt. Wij kennen Wensink als een professionele organisatie en zetten onze koers voor onze klanten graag voort.”

trias-trailers-onderdeel-van-wensink-truck-groep-leadimage

Trias Trailers B.V. is sinds 1959 een producent van getrokken materieel. Onlangs is er nieuwe bedrijfshal van 1200 m² gerealiseerd. Alle activiteiten zullen onder leiding van Leo Oosterkamp blijven bestaan onder dezelfde naam Trias Trailers B.V. En uiteraard met de vertrouwde gezichten van de medewerkers op de bekende locatie aan de Tweelingenlaan 79 in Apeldoorn.

Truck & Trailer Groep is een totaalleverancier voor verkoop, verhuur en lease van opleggers, maar verzorgt ook reparaties en onderhoud voor alle merken trucks en trailers. Daarnaast treedt zij op als leverancier van onderdelen. Zij vertegenwoordigt verschillende merken opleggers, waaronder Kögel, VanHool en Magyar. Truck & Trailer Groep is opgericht in 2012 en heeft locaties in Heerde, Lochem, Meppel en Zwolle.

De overname past volledig binnen de strategie van Truck & Trailer Groep om haar netwerk verder uit te bouwen. Mede door eerdere uitbreiding van de vestigingen in Heerde en Meppel, én met Heijen en Winschoten in het vooruitzicht, realiseert Truck & Trailer Groep volledige dekking in het Noord-Oost Nederland. Hiermee wordt tevens vormgegeven aan de ambitie tot volledige ontzorging van mobiliteit door Truck & Trailer Groep aan haar klanten.