van-de-weijer-truck-trailer-gaan-samen-hero-mobiel

Carrosseriewerk Van de Weijer en Truck & Trailer Groep gaan samen verder

Carrosseriewerk Van de Weijer met vestigingen in Barneveld en Lunteren is onderdeel geworden van de Truck & Trailer Groep. De aanvulling sluit uitstekend aan bij de ambitie om een totaalpakket van services en diensten aan te kunnen bieden aan klanten van de Truck & Trailer Groep. Nadat onlangs trailerbouwer Trias uit Apeldoorn én spuiterij B. de Wilde uit Vaassen werden toegevoegd aan de Truck & Trailer Groep, is er met de expertise van Van de Weijer op het gebied van carrosseriebouw een nieuwe grote stap gezet.

Bart van de Weijer van het gelijknamige Carrosseriewerk Van de Weijer: ‘‘Wij zijn erg blij dat wij aansluiten bij een professioneel en sterk groeiend bedrijf dat grote ambities heeft. We bezitten hetzelfde DNA waardoor we dezelfde taal spreken. Voor onze klanten verandert er niets. We blijven een zelfstandig onderdeel binnen de groep. De naam, locatie en alle bekende gezichten blijven gewoon. We kunnen nu juist meer service bieden aan onze klanten.“

Over Van de Weijer

Het bedrijf is al 27 jaar gespecialiseerd in carrosseriebouw voor open of gesloten carrosserieën, schuifzeil, koel/vries, getrokken materieel, wisselsystemen en speciale carrosserieën. Daarnaast zijn ze expert op het gebied van spuitwerk, schadeherstel, autolaadkranen en bedrijfswageninrichting. Het bedrijf staat in de omgeving bekend om een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en uitermate klantgerichtheid. Bij Van de Weijer werken ruim 35 medewerkers. 

Truck & Trailer Groep

Truck & Trailer is een totaalleverancier voor verkoop, verhuur en lease van opleggers, maar verzorgt ook reparaties en onderhoud voor alle merken trucks en trailers. Daarnaast treedt zij op als leverancier van onderdelen. Zij vertegenwoordigt verschillende merken opleggers, waaronder Trias, Kögel, VanHool en Magyar. Truck & Trailer Groep is opgericht in 2012 en heeft locaties in Heerde, Lochem, Meppel, Winschoten, Heijen en Zwolle.