terug naar de homepage

Service

Truck & Trailer beschikt over twee servicevestigingen: zowel in Lochem als in Winschoten staan onze medewerkers dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg bent! 


Universeel

We zijn gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van alle merken trucks en trailers. Op die manier kunnen we iedere ondernemer en iedere chauffeur van dienst zijn. De afgelopen jaren hebben we dan ook de benodigde kennis en kunde op gedaan over verschillende merken trucks en trailers. En die universele kennis zorgt ervoor dat we breed inzetbaar zijn.


Servicepartner

Onze servicevestiging in Lochem is exclusief servicepartner van Magyar. Daar zijn we uiteraard trots op. Onze monteurs weten dan ook alles over dit merk en helpen u graag bij service, onderhoud of reparatie! 


Daarnaast zijn we trotse servicepartner van Kögel en Benalu, twee van onze voornaamste merken uit het merkenpallet dat we aanbieden. Heeft u vragen over onderhoud of reparatie aan uw trucks of trailers van een van deze merken? We helpen u graag! 


Bijzonderheden

Naast de reguliere servicewerkzaamheden wordt in Lochem reparatie- en schadeherstelwerkzaamheden aan tankopleggers uitgevoerd. Gehele tanks of onderdelen daarvan worden vernieuwd, zodat onze klanten snel weer op weg kunnen. Tevens zijn we gespecialiseerd in het bouwen van pomp-systemen in RMO-opleggers. 


Contact

Heeft u vragen over onze service? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag!