terug naar de homepage
 

Welgro onderhoud

Om de kilometerkostprijs van uw Welgro bulkwagen zo laag mogelijk te houden is periodiek onderhoud van groot belang. Met trots vertellen wij dat Wensink officieel erkend is als Welgro service partner. Daarom bent u in onze filialen verzekerd van professionele service voor uw kostbare oplegger. Daarnaast biedt service bij Wensink u enkele voordelen:

  • 24 uur per dag service, zeven dagen per week;
  • Drie beschikbare vervangende opleggers tijdens service (en extra transportcapaciteit tijdens drukke periodes van het jaar);
  • Schadeherstel en onderhoud met originele en duurzame onderdelen;
  • Meer dan veertig jaar ervaring in de branche;
  • Reparatie op locatie;
  • Up-to-date kennis.


Aangenaam: ontmoet onze specialisten!

Op onderstaande foto’s ziet u Tonny Reuvekamp en John Haar, aangenaam! Tonny en John zijn onze specialisten op het gebied van veevoedertransport. Vanuit onze vestigingen in Doetinchem en Harderwijk ondersteunen Tonny en John alle steunpunten van uw bulkwagen. Tonny en John helpen u graag met al uw vragen over Welgro service, reparatie en onderhoud van uw bulkwagen. Neem gerust contact met ze op!


 
Heeft u advies nodig of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op! Wensink Doetinchem
Tonny Reuvekamp

06 - 235 031 92

Wensink Harderwijk
John Haar

06 - 117 353 19


Renovatie: het alternatief voor vervanging van uw bulk oplegger

Een nieuwe trailer kopen is een grote investering. Wensink heeft hierop een alternatief voor u: een complete renovatie van uw bulkoplegger. Wij maken uw gebruikte trailer weer helemaal als nieuw. Chauffeursinstructie op locatie

Om optimaal gebruik te maken van uw bulk-combinatie is het belangrijk alle ins-and-outs van de systemen te kennen. Daarom bieden wij u een complete chauffeurs instructie op locatie bij de boer aan. Uw chauffeur leert exact wat de mogelijkheden van zijn combinatie trekker en oplegger zijn en weet deze dan ook correct te gebruiken.Eerst zien, dan geloven

Wij begrijpen dat u 100% overtuigd moet zijn voordat u een investering wilt doen in een reparatie of renovatie van uw Welgro oplegger. Er is niemand die u beter kan overtuigen dan onze tevreden klanten. Daarom zetten wij enkele referenties voor u op een rij. Aangenaam! 

   
For Farmers Hendrix

Nieuw afgeleverde Actros met gereviseerde bulktrailer.

Feijen Diervoeders & Kunstmest
Restauratie van oldtimer (1969) 
 
   
Kamphuis Mengvoeders

Wensink heeft in opdracht een gebruikte oplegger gezocht en geheel opgeknapt in de kleuren van Kamphuis

Landhandel Baumanns
Oplegger compleet opgeknapt en opnieuw gespoten
   
Wackertapp Agrifirm

Oplegger geheel gereviseerd + montage van blower op trekker

Zillekens
Oplegger geheel gerenoveerd en trekker voorzien van compressor
   
5 combinaties AB Texel

Opbouw en onderhoud van het hydro systeem op trekker.
Instructie en begeleiding aan berijder voor optimaal gebruik
van complex hydro syteem voor het blazen van veevoeders.

Actros Forfarmer

Levering Actros trekker met van de Peet blaas kipper, blower en hydrauliek inclusief instructie voor de chauffeur.

   

De Hoop Mengvoeders

Levering van trailer inclusief rij en los instructie op locatie

 Van de Brug Elspeet
   
 Fakkert Diervoeders

Levering Actros en een geheel gerenoveerde oplegger.
AB Texel
Levering Actros compressor.
   

 Agruniek Rijnvallei

 Levering Actros en een geheel gerenoveerde oplegger.

 AB Texel


De service van Truck & Trailer

We beschikken over twee servicevestigingen: zowel in Lochem als in Winschoten. We zijn gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van alle merken. Op die manier kunnen we iedere ondernemer en iedere chauffeur van dienst zijn. 

Ontdek welke service we voor u kunnen leveren

Lease

Truck & Trailer biedt u de mogelijkheid opleggers of trailers te leasen. Op die manier financiert u uw oplegger of trailer met gemak en zekerheid. Lees hieronder meer informatie over de twee leasevormen die wij u aanbieden.


Financial lease 
Bij financial lease huurt u het object van Truck & Trailer. U betaalt een vast, laag maandbedrag en hoeft zich zo dus geen zorgen te maken over de aanschafprijs. Aan het eind van de contractperiode neemt u het volledige eigendom van de geleasde oplegger of aanhangwagen over en bent u de eigenaar. 


Operational lease
Bij deze leasevorm betaalt u een vast bedrag per maand en bent u geheel ontzorgd, ook als het gaat om reparatie, onderhoud en verzekeringen! Dit scheelt ook nog eens heel wat papierwerk: u ontvangt niet verschillende facturen voor alle verschillende diensten. Na afloop van het contract levert u het product in bij Truck & Trailer en kunt u, wanneer u dat wilt, een andere trailer of oplegger uitzoeken. Wilt u dat niet? Dan laten we het hierbij! 


Neem contact met ons op voor een offerte

Verhuur

In sommige gevallen heeft u behoefte aan een snelle en tijdelijke oplossing, maar wilt u nergens permanent aan vast zitten. In dat geval biedt het huren mogelijk een oplossing! Wist u dat het mogelijk is om opleggers en aanhangwagens te huren bij Truck & Trailer? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag! Neem contact met ons op voor de verhuurmogelijkheden