terug naar de homepage
 


Truck en Trailer wasstraat

Bij onze vestiging in Lochem bent u van harte welkom voor het reinigen van uw trucks & trailers. De ruime wasplaats biedt ruimte aan grote opleggers en heeft een vlotte doorlooptijd. Zo ziet uw werkmaterieel er in een mum van tijd weer stralend uit! In de wasstraat wordt uw voertuig handmatig door een medewerker voorgewassen. Vervolgens doet de automatische wasstraat zijn werk. Neem ondertussen lekker plaats in de wachtruimte met een kopje koffie. 


De wasstraat is niet alleen geschikt voor trucks en trailers, maar u kunt hier ook terecht met tankopleggers, motorwagens, bestelauto’s, bakwagens, aanhangwagens en zelfs personenauto’s!


Openingstijden

De truck en trailer wasstraat is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur.


Tarieven

Download hier het tarievenoverzichtLocatie

Truck & Trailer
Kwinkweerd 15, Lochem

De service van Truck & Trailer

We beschikken over twee servicevestigingen: zowel in Lochem als in Winschoten. We zijn gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van alle merken. Op die manier kunnen we iedere ondernemer en iedere chauffeur van dienst zijn. 

Ontdek welke service we voor u kunnen leveren

Lease

Truck & Trailer biedt u de mogelijkheid opleggers of trailers te leasen. Op die manier financiert u uw oplegger of trailer met gemak en zekerheid. Lees hieronder meer informatie over de twee leasevormen die wij u aanbieden.


Financial lease 
Bij financial lease huurt u het object van Truck & Trailer. U betaalt een vast, laag maandbedrag en hoeft zich zo dus geen zorgen te maken over de aanschafprijs. Aan het eind van de contractperiode neemt u het volledige eigendom van de geleasde oplegger of aanhangwagen over en bent u de eigenaar. 


Operational lease
Bij deze leasevorm betaalt u een vast bedrag per maand en bent u geheel ontzorgd, ook als het gaat om reparatie, onderhoud en verzekeringen! Dit scheelt ook nog eens heel wat papierwerk: u ontvangt niet verschillende facturen voor alle verschillende diensten. Na afloop van het contract levert u het product in bij Truck & Trailer en kunt u, wanneer u dat wilt, een andere trailer of oplegger uitzoeken. Wilt u dat niet? Dan laten we het hierbij! 


Neem contact met ons op voor een offerte

Verhuur

In sommige gevallen heeft u behoefte aan een snelle en tijdelijke oplossing, maar wilt u nergens permanent aan vast zitten. In dat geval biedt het huren mogelijk een oplossing! Wist u dat het mogelijk is om opleggers en aanhangwagens te huren bij Truck & Trailer? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag! Neem contact met ons op voor de verhuurmogelijkheden