terug naar de homepage
 

Ontdek onze diensten!

Truck & Trailer biedt oplossingen op maat voor iedere transport- en logistiekbehoefte. Of het nu gaat om het specialistische service of onderhoud, huren, leasen van opleggers, aanhangwagens of opbouw op maat: bij Truck & Trailer bent u aan het juiste adres. Bekijk hieronder onze services van Truck & Trailer. 


Truck & Trailer is er voor iedere ondernemer, op alle denkbare manieren. Wist u bijvoorbeeld dat we in Nederland exclusief servicepartner zijn van Magyar?

 

Neem contact met ons op

Verhuur

In sommige gevallen heeft u behoefte aan een snelle en tijdelijke oplossing, maar wilt u nergens permanent aan vast zitten. In dat geval biedt het huren mogelijk een oplossing! Wist u dat het mogelijk is om opleggers en aanhangwagens te huren bij Truck & Trailer? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag! Neem contact met ons op voor de verhuurmogelijkheden

Lease

Truck & Trailer biedt u de mogelijkheid opleggers of trailers te leasen. Op die manier financiert u uw oplegger of trailer met gemak en zekerheid. Lees hieronder meer informatie over de twee leasevormen die wij u aanbieden.


Financial lease 
Bij financial lease huurt u het object van Truck & Trailer. U betaalt een vast, laag maandbedrag en hoeft zich zo dus geen zorgen te maken over de aanschafprijs. Aan het eind van de contractperiode neemt u het volledige eigendom van de geleasde oplegger of aanhangwagen over en bent u de eigenaar. 


Operational lease
Bij deze leasevorm betaalt u een vast bedrag per maand en bent u geheel ontzorgd, ook als het gaat om reparatie, onderhoud en verzekeringen! Dit scheelt ook nog eens heel wat papierwerk: u ontvangt niet verschillende facturen voor alle verschillende diensten. Na afloop van het contract levert u het product in bij Truck & Trailer en kunt u, wanneer u dat wilt, een andere trailer of oplegger uitzoeken. Wilt u dat niet? Dan laten we het hierbij! 


Neem contact met ons op voor een offerte

Wasstraat

Bij onze vestiging in Lochem bent u van harte welkom voor het reinigen van uw trucks & trailers. De ruime wasplaats biedt ruimte aan grote opleggers en heeft een vlotte doorlooptijd. Zo ziet uw werkmaterieel er in een mum van tijd weer stralend uit! In de wasstraat wordt uw voertuig handmatig door een medewerker voorgewassen. Vervolgens doet de automatische wasstraat zijn werk. Neem ondertussen lekker plaats in de wachtruimte met een kopje koffie.

Meer informatie over de Truck & Trailer wasstraat in Lochem

Welgro onderhoud

Om de kilometerkostprijs van uw Welgro bulkwagen zo laag mogelijk te houden is periodiek onderhoud van groot belang. Met trots vertellen wij dat Truck en Trailer officieel erkend is als Welgro service partner.


Meer informatie over Welgro onderhoud

Onderhoud en reparatie

Truck & Trailer beschikt over drie servicevestigingen: zowel in Lochem, Vorden als in Winschoten staan onze medewerkers dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg bent!

 

✓ Schadeherstel
✓ Renovatie en revisie
✓ Spuiten
✓ Garantie / certificaten
✓ LPK / APK


Neem contact met ons op voor een afspraak

Onderhoudscontracten

Onderhoud is nodig. Enerzijds omdat u daar wettelijk toe verplicht bent, maar vooral voor uw eigen veiligheid. Het is verstandig om uw oplegger of aanhangwagen eens in de drie of vier jaar te laten keuren. Tweedehands wagens dienen meestal om het jaar voor een check naar de werkplaats te gaan. Omdat u waarschijnlijk leukere en belangrijkere dingen te doen heeft dan een onderhoudsbeurt inplannen, helpen wij u daar graag een handje bij. Truck & Trailer biedt u namelijk unieke en persoonlijke onderhoudsabonnementen waarbij u niet vast zit aan één optie. U kunt het plan kiezen dat het beste bij u past, zonder papierwerk. Wij regelen de rest.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden