terug naar de homepage
 

Van Hool 

Het Belgische Van Hool is al 70 jaar gerenommeerd voor het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte hoogtechnologische kwaliteitsproducten. Van Hool bekleedt dan ook een belangrijke plaats in verschillende afzetmarkten. Telkens weer verwerkt Van Hool de nieuwste technologieën bij het uitbreiden van hun gevarieerde gamma transportmiddelen met onder andere schuif- en kasten opleggers, tank- en bolkcontainers en chassis.


In de loop der jaren zijn de Van Hool-producten synoniem geworden voor degelijkheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en een uiterst verzorgde afwerking. Van Hool beschikt over ISO 9001:2008 certificaat voor kwaliteits- en ISO14001:2004 voor milieuzorgsysteem.


Van Hool werkt continu aan het op peil houden van de vereiste kennis en vakmanschap, maar verhoogte deze ook. Dan doet ze door onder andere samenwerkingsverbanden met technische scholen, industriële leercontracten, en bedrijfsopleidingen.


Contact

Ons verkoopteam vertelt u graag meer over de verschillende producten van Van Hool die we u kunnen bieden, we helpen u graag! Informatie aanvraag
Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.