terug naar de homepage
 

Merken

Truck & Trailer biedt u de juiste oplossingen voor al uw behoeften op het gebied van transport en logistiek. Dat doen wij onder andere door het aanbieden van verschillende merken opleggers. De merken die wij voeren zijn: Kögel, Benalu en Van Hool. Deze mix is zorgvuldig gekozen zodat we kunnen inspelen op al uw transportbehoeften. Zo bent u ervan verzekerd dat u de keuze heeft uit een breed gamma topkwaliteit producten, waarbij veiligheid, innovatie en efficiëntie de hoofdrol spelen. 


Heeft u vragen over onze opleggers of wilt graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!


Neem contact met ons op 


Klik op een van de merken hieronder voor meer informatie over het desbetreffende product. 

Kögel

Kögel, één van de grootste trailerfabrikanten van Europa, maakt deel uit van het merkenpallet van Truck & Trailer. Met een zeer breed leveringsprogramma biedt Kögel oplossingen voor de transportsector die zijn afgestemd op de vraag van de klant. De passie voor transport, gecombineerd met jarenlange ervaring, is de basis voor een innovatieve maatstaf. 

Meer ontdekken over Kögel

Benalu

Al ruim 50 jaar is de Benalu-groep Europees leider in design en productie van industriële aluminium voertuigen in de bulk-transport. Met een ruim assortiment, grote volumes en openbare netwerken biedt Benalu voor ieder wat wils op het gebied van transport. 

Meer ontdekken over Benalu

WEB Trailer

WEB Trailer bouwt solide trailers en is daarbij in staat te voldoen aan de exacte specificaties van de klanten. Hierover kunnen tal van Nederlandse transportbedrijven meepraten! De kracht van WEB Trailer ligt bij het variëende aanbod en de degelijke constructie. 

Lees meer over WEB Trailer

GMagyar

GMagyar ontwerpt, produceert en verkoopt tanks voor het vervoer van vloeibare producten. Denk hierbij aan voedingsmiddelen, chemische middelen of petroleum. Onze professionals staan voor u klaar om samen met u op zoek te gaan naar de perfecte geoptimaliseerde technische en economische oplossingen voor uw transportbehoefte(n)! 

Lees meer over GMagyar

Humbaur 

Humbaur levert al sinds 1957 trailers en aanhangwagens voor verscheidene branches. Omdat er zo veel verschillende toepassingsgebieden zijn, wordt het assortiment met Humbaur producten steeds verder ontwikkeld. Op die manier is er een optimale aanhangwagen voor iedere behoefte. Humbaur beschikt over maar liefst 415 modellen aanhangwagens! 

Lees meer over Humbaur 


Bär Cargolift

Bär Cargolift is een van de grootste fabrikanten van laadkleppen in Europa. Bär biedt cargoliften voor alle gebruiksdoeleinden en voertuigcategorieën met laadvermogens van 500 tot 3000 kilogram: standaard laadkleppen, enkele of dubbele gevouwen liftliften en de VanLift FreeAccess. Alle producten worden in eigen huis geproduceerd op het hoofdkantoor in Heilbronn, waar de eerste Bär-laadklep meer dan 30 jaar geleden door Gerd Bär werd ontworpen en geproduceerd.

van Hool

Van Hool uit België bouwt jaarlijks tot 1400 bussen en autocars en zo’n 3000 industriële voertuigen waarvan het 80% wereldwijd exporteert. Met meer dan 4500 werknemers en een compleet gamma autocars en bussen is Van Hool een belangrijke busbouwer in Europa. Daarnaast bouwt Van Hool ook een zeer uitgebreid gamma opleggers en tankcontainers. Van Hool is in deze sector onbetwist marktleider in België en bekleedt een belangrijke plaats op verschillende exportmarkten.

Lees meer over van Hool