terug naar de homepage
 

Merken

Truck & Trailer biedt u de juiste oplossingen voor al uw behoeften op het gebied van transport en logistiek. Dat doen wij onder andere door het aanbieden van verschillende merken opleggers. De merken die wij voeren zijn: Kögel, Benalu en Van Hool. Deze mix is zorgvuldig gekozen zodat we kunnen inspelen op al uw transportbehoeften. Zo bent u ervan verzekerd dat u de keuze heeft uit een breed gamma topkwaliteit producten, waarbij veiligheid, innovatie en efficiëntie de hoofdrol spelen. 


Klik op een van de merken hieronder voor meer informatie over het desbetreffende product. 

Kögel

Kögel, één van de grootste trailerfabrikanten van Europa, maakt deel uit van het merkenpallet van Truck & Trailer. Met een zeer breed leveringsprogramma biedt Kögel oplossingen voor de transportsector die zijn afgestemd op de vraag van de klant. De passie voor transport, gecombineerd met jarenlange ervaring, is de basis voor een innovatieve maatstaf. 

Meer ontdekken over Kögel

Benalu

Al ruim 50 jaar is de Benalu-groep Europees leider in design en productie van industriële aluminium voertuigen in de bulk-transport. Met een ruim assortiment, grote volumes en openbare netwerken biedt Benalu voor ieder wat wils op het gebied van transport. 

Meer ontdekken over Benalu

WEB Trailer

WEB Trailer bouwt solide trailers en is daarbij in staat te voldoen aan de exacte specificaties van de klanten. Hierover kunnen tal van Nederlandse transportbedrijven meepraten! De kracht van WEB Trailer ligt bij het variëende aanbod en de degelijke constructie. 

Lees meer over WEB Trailer

Magyar

Magyar ontwerpt, produceert en verkoopt tanks voor het vervoer van vloeibare producten. Denk hierbij aan voedingsmiddelen, chemische middelen of petroleum. Onze professionals staan voor u klaar om samen met u op zoek te gaan naar de perfecte geoptimaliseerde technische en economische oplossingen voor uw transportbehoefte(n)! 

Lees meer over Magyar

 Humbaur 

Humbaur levert al sinds 1957 trailers en aanhangwagens voor verscheidene branches. Omdat er zo veel verschillende toepassingsgebieden zijn, wordt het assortiment met Humbaur producten steeds verder ontwikkeld. Op die manier is er een optimale aanhangwagen voor iedere behoefte. Humbaur beschikt over maar liefst 415 modellen aanhangwagens! 

Lees meer over Humbaur