terug naar de homepage

Mooie aflevering: Twee nieuwe Actrossen met Kögel-opleggers voor KOPexpo

KOPexpo uit Vaassen groeide in 12 jaar tijd van 2 medewerkers uit naar een team van 35 professionals. Deze groei ging gepaard met de ambitie om steeds professioneler te opereren. In deze professionalisering is nu weer een nieuwe stap gezet met de aanschaf van twee nieuwe Mercedes-Benz’ Actros plus twee nieuwe Kögel opleggers.


De trekkers zijn twee Mercedes Actros 1840LS met daarachter twee Kögel opleggers afgeleverd. Op de opleggers werden door leverancier Truck en Trailer uit Lochem een zware en volledig sluitende laadklep gemonteerd.

KOPexpo is specialist in standbouw en interieurbouw. Ze ontwerpen en realiseren internationaal beursstands voor klanten zoals Honda, Auping, Rabobank en ATAG en Intex, Belangrijk voor al hun opdrachten, zowel groot als klein, is een goede voorbereiding en een vlekkeloze uitvoering. Voor het transport van de diverse materialen werd tot voor kort gebruik gemaakt van oudere vrachtauto’s en opleggers.

Omdat dit niet meer aansloot bij de huidige bedrijfsvoering werd contact opgenomen met Wensink en Truck en Trailer en werden de eisen en wensen van KOPexpo gelegd naast de mogelijkheden van deze totaal leveranciers. Het bleek al snel dat het maken van een passende aanbieding niet zo moeilijk was. De beslissing was toen ook snel genomen! 

terug