terug naar de homepage

Geslaagde opening Truck & Trailer Lochem

We kijken terug op een geslaagde officiële opening van Truck & Trailer Lochem op vrijdag én een druk bezochte open dag op zaterdag. De Kwinkweerd in Lochem stond heel het weekend in het thema van de feestelijke heropening en zowel binnen als buiten was er dan ook veel te beleven voor jong en oud.


Klik hier voor de foto's van vrijdag 5 oktober

Klik hier voor de foto's van zaterdag 6 oktober 


Brand
Vrijdagavond vond de officiële heropening plaats, waarbij burgemeester Sebastiaan van ‘t Erve de officiële heropening voor zijn rekening nam. Deze avond werd ook stilgestaan bij het verhaal achter de heropening. Ronald Kroesen, algemeen directeur, licht toe: “We zouden de gebouwen van het failliete Cosmo in gebruik nemen. Dat werd op 1 januari 2016 formeel een feit. In de nacht van 1 op 2 januari werden we gebeld met de mededeling dat er een grote brand woedde.” De brand ontstond door kortsluiting in een kacheltje in de toen pas nieuwe kringloopwinkel van 2Switch in het naastgelegen pand.

Het pand van Truck & Trailer liep zware schade op, maar daardoor lieten onze medewerkers zich niet tegenhouden: Ronald: “Ik nam na de brand contact op met onze Lochemse manager Alfons Duteweert om te vragen wat hij nodig had. Dat was bovenal licht en warmte. Twee dagen later werd hier weer gewerkt, maar onder zware omstandigheden. Samen hebben we onze schouders eronder gezet, en mét resultaat! Ik heb dan ook enorm veel respect voor al onze medewerkers!”


Officiële opening
Op vrijdagavond zagen ongeveer 180 aanwezigen, waaronder medewerkers van Truck en Trailer, hoe het pand officieel werd heropend. Daarbij was er voldoende ruimte om alle vernieuwde gedeelten van het pand te bekijken. Ook aan de inwendige mens gedacht: het najaarszonnetje deed goed z’n best en was een welkome aanvulling op een heerlijke barbecue.


Open dag
Op zaterdag was het tijd de deuren te openen voor het grote publiek. Het was een prachtige en zonovergoten dag waarbij jong en oud naar de Kwinkweerd 15 in Lochem kwam om het vernieuwde pand te bekijken. Er waren verschillende trucks en trailers te bewonderen en aanwezigen konden en kijkjemar nemen in bijvoorbeeld de gloednieuwe wasstraat. Ook aan de kinderen is gedacht: zij konen een rondje rijden in de furori racecars of zich laten schminken. Radio NL zorgde met en heuse drive-in show voor muzikaal genot.
Ronald Kroesen: “We kijken terug op een mooi weekend waarin we de heropening van ons mooie pand hebben kunnen vieren met personeel, klanten en andere belanghebbenden. Ik wil iedereen dan ook hartelijk danken voor zijn of haar komst! Met dit nieuwe pand zijn we helemaal klaar voor de toekomst.”

terug