terug naar de homepage

Truck en Trailergroep Noordoost heet vanaf 1 juli Truck & Trailer!

Truck en Trailergroep Noordoost ondergaat een naamsverandering en heet vanaf 1 juli Truck & Trailer. Met het oog op de groeiambities van de onderneming wordt stevig ingezet op het verder professionaliseren en nóg beter op de kaart zetten van de onderneming en haar activiteiten. Bij deze naamsverandering hoort ook een nieuw logo.


Een nieuwe naam

Ronald Kroesen, algemeen directeur Truck & Trailer is enthousiast: “Niet alleen is de naam een stuk korter, deze naam geeft ook precies weer wat we doen: we zijn universele leverancier op het gebied van trucks en trailers en bieden ondernemers in de transportsector mobiliteit op maat door het leveren van complete opleggers, onderdelen en universeel onderhoud voor trucks en trailers!”


Door Wensink.

We vinden het belangrijk te laten zien waar we vandaan komen. Met het onderschrift ‘door Wensink’ geven we aan dat we tot de Wensink-familie behoren. We zijn - net als Wensink - betrouwbaar, betrokken, bevlogen, professioneel en trots! Onze enthousiaste medewerkers dragen deze kernwaarden uit in alle werkzaamheden die ze doen en staan iedere dag voor onze klanten klaar.


Dezelfde betrouwbare service

Door onze samenwerking met Wensink Automotive kunnen we onze klanten van A tot Z ontzorgen. We combineren de producten van Truck & Trailer graag met de verschillende diensten en services die Wensink biedt. Denk hierbij aan reparatie- en onderhoudscontracten, maar ook de services van Wensink Lease. Zo zorgen we er samen voor dat ondernemers zorgeloos onderweg zijn! Ronald Kroesen: “Wij zijn er van overtuigd dat dit onze groei-ambities versterkt en kijken vol vertrouwen naar de toekomst!”

terug