terug naar de homepage

Aanhangwagens

Truck & Trailer biedt verschillende aanhangwagens aan. Aan iedere ondernemer is gedacht, want we hebben aanhangwagens in drie verschillende gewichtsklasses. Zo bieden we u lichte aanhangwagens aan tot 3.500 kilo, maar ook medium aanhangers met een gewicht tot 5.000 kilo behoort tot de mogelijkheden. Op zoek naar een zwaargewicht? Ook dat behoort tot de mogelijkheden, want we bieden diepladers aan met een maximum van 18.000 kilo.


Aanhangers light

Truck & Trailer heeft een zeer uitgebreid pakket aan aanhangwagens, zowel middenassers als schamelaanhangwagens. Variërend van enkelassige middenas aanhangwagens tot en met 4-assige schamelaanhangwagens. Alle aanhangwagens worden in nauw overleg aan uw wensen en behoeftes aangepast.


Aanhangers medium

Bent u op zoek naar een oplader die stevig en solide is, maar tegelijkertijd niet teveel verbruikt en wel genoeg opslagruimte biedt? Bij Truck & Trailer kunnen we u van dienst zijn. Met onze aanhangwagens tot 5.000 kilo verzekert u zichzelf van een aanhangwagens die aan al uw wensen op het gebied van transport en mobiliteit voldoet. Daarbij zijn onze medium aanhangwagens beschikbaar in verschillende uitvoeringen en zijn deze voorzien van de nieuwste technologieën.


Diepladers

Truck & Trailer biedt u verschillende soorten diepladers van variërende merken. Zo bieden we u diepladers van onder andere Van Hool. 


Van Hool diepladers 

Met een jarenlange ervaring in het bouwen en ontwikkelen van heavy-duty equipment, is Van Hool een betrouwbare partner in de branche van de diepladers. Zo biedt Truck & Trailer de volgende twee diepladers van Van Hool aan: de reguliere dieplader en de uitschuiver/dieplader.

Kögel diepladers
De diepladers van Kögel zijn kwalitatief hoogwaardig en hebben een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Truck & Trailer biedt u de volgende diepladers van Kögel aan: de 3-assige dieplader oplegger en de Kögel draaischamel dieplader aanhangwagens. Allebei zijn deze diepladers uitermate geschikt voor de bouwsector!


Contact 

Heeft u vragen over onze aanhangwagens of kunne we u op een andere manier van dienst zijn? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag! Informatie aanvraag
Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.